Název | Množství a jednotka |
---|---|
vejce slepičí vařené (celé) | 3 kusy |
měkký tvaroh | 250 gramů |
máslo | 200 gramů |
zakysaná smetana | 1 kelímek |
strouhaný křen | 1 lžíce |
nastrouhaný sýr | 1 - 2 lžíce |
okurka kyselá | 1 kus |
dijonská hořčice | 1 lžička |
salám Vysočina | 50 gramů |
mletá paprika | |
rohlíky | 4 kusy |
sůl |
na ozdobu
Název | Množství a jednotka |
---|---|
klobása
Upravit ingredienci: klobása
|
|
okurka kyselá
Upravit ingredienci: okurka kyselá
|
|
cherry rajčátka
Upravit ingredienci: cherry rajčátka
|
|
salám Vysočina
Upravit ingredienci: salám Vysočina
|
|
nakládané olivy
Upravit ingredienci: nakládané olivy
|
Postup: Jasmínovou rýži dáme do hrnce, zalijeme studenou vodou, osolíme a uvaříme... zobrazit recept
Postup: Vajíčka rozšleháme vidličkou, přidáme rozpuštěnou lžičku másla, osolíme necelou... zobrazit recept
Postup: Čevenou řepu oloupeme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Půlku kapusty očistíme,... zobrazit recept
Postup: Špagety dáme vařit do dostatečného množství osolené vody - na tři litry vody... zobrazit recept
Postup: Plechovku červených fazolí scedíme a smícháme s kukuřicí, nahrubo nastrouhaným... zobrazit recept
Čas léta nám přináší sluníčko, koupání, dovolenou, pohodičku a relax. Občas i... zobrazit článek
Restaurace je součástí Resortu Farské lúky, který se nachází v centru malebné...